Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 - 500 g derisiz kemiksiz fener balığı eti, kemiği ile birlikte (bk. öneriler)
- 500 g soyulmamış çiğ karides, orta boy, ayıklanmış (kafaları ve kabukları kenara ayrılmış)
- 750 g su
- 70 g havuç, dilimlenmiş (1-2 cm)
- 60 g pırasa, beyaz kısımları (dilimlenmiş 2-3 cm)
- 140 g soğan, ikiye bölünmüş
- 3 diş sarımsak
- 15 - 20 g sızma zeytinyağı
- 50 g beyaz şarap (bk. öneriler)
- 200 g doğranmış domates konservesi
- 25 g pirinç, beyaz, kısa tane
- 1 tutam safran lifi (isteğe bağlı)
- 1 ¼ - 1 ½ tk tuz
- 30 - 40 g tereyağı
- 1 - 2 tutam pul biber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 791 kJ / 189 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Taze Otlu Fasulye Köftesi
25 min
Focaccia
2 Std. 45 Min
Vegan Burger
1sa 10 dk
Orman Meyveli Puding
10min
Bircher Müsli
12h 10min
Somon Tartar Yatağında Avokado ve Yumurta
Değerlendirme yok
Kereviz Salatası
10min
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Değerlendirme yok
Bloody Mary
15 分钟
Marine Edilmiş Biberler
55min
Sebze Salatası
15 分钟
Spagetti Carbonara
40 min