Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 - 500 g derisiz kemiksiz fener balığı eti, kemiği ile birlikte (bk. öneriler)
- 500 g soyulmamış çiğ karides, orta boy, ayıklanmış (kafaları ve kabukları kenara ayrılmış)
- 750 g su
- 70 g havuç, dilimlenmiş (1-2 cm)
- 60 g pırasa, beyaz kısımları (dilimlenmiş 2-3 cm)
- 140 g soğan, ikiye bölünmüş
- 3 diş sarımsak
- 15 - 20 g sızma zeytinyağı
- 50 g beyaz şarap (bk. öneriler)
- 200 g doğranmış domates konservesi
- 25 g pirinç, beyaz, kısa tane
- 1 tutam safran lifi (isteğe bağlı)
- 1 ¼ - 1 ½ tk tuz
- 30 - 40 g tereyağı
- 1 - 2 tutam pul biber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 791 kJ / 189 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buharda pişmiş karides
15min
Spagetti Carbonara
40 min
Çiğ Pancar ve Havuçlu Brezilya Salatası
20 min
Çilekli Donuk Yoğurt Bar
Değerlendirme yok
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
Değerlendirme yok
Coleslaw Thermomix® Kesme Aparatı ile
10 min
Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
2j 10 menit
Acı Biberli Zeytinyağı
25 min
Domates ve Mercimekli Fırınlanmış Yumurta
45 Min
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
30 min
Soslu Tavuk Köftesi
50 menit
Sebzeli Levrek Çorbası
40 min