Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 24 - 32 oz Chilean sea bass fillet
- ½ oz lemon juice (approx. ½ lemon), plus extra to serve
- 1 pinch ground white pepper, to taste
- 12 oz carrots, peeled, cut into sticks
- 4 oz unsalted butter, divided
- 3 oz white miso paste
- 28 oz water
- 18 oz red new potatoes or baby gold, peeled and quartered
-
12
oz fresh green beans, trimmed
veya 20 oz zucchini, ends trimmed, quartered lengthwise - 1 tsp fine sea salt, to taste
- fresh chives, finely chopped, to garnish
- freshly ground rainbow peppercorns, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2469 kJ / 590 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Shrimp in Garlic Sauce
25min
Shrimp Sauté
25min
Garlic Shrimp
35min
Lemon Caper Asparagus
25min
Florentine Meatballs and Linguine
1 godz. 10 min
Cajun Shrimp Steamer with Garlic Butter
40min
Roast Potatoes (Betty)
1hod. 15min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min