Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 24 - 32 oz Chilean sea bass fillet
- ½ oz lemon juice (approx. ½ lemon), plus extra to serve
- 1 pinch ground white pepper, to taste
- 12 oz carrots, peeled, cut into sticks
- 4 oz unsalted butter, divided
- 3 oz white miso paste
- 28 oz water
- 18 oz red new potatoes or baby gold, peeled and quartered
-
12
oz fresh green beans, trimmed
veya 20 oz zucchini, ends trimmed, quartered lengthwise - 1 tsp fine sea salt, to taste
- fresh chives, finely chopped, to garnish
- freshly ground rainbow peppercorns, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2469 kJ / 590 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Paella
30min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40min
Smoked Salmon Lemon Pasta
35min
Shrimp in Garlic Sauce
25 Min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 Std.
Steamed Cod, Rice and Spinach in Lemon Sauce
30min
Summer Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple-Pear Crumble
1h 35 min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40min
Maple and Mustard Salmon
20 Min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40min
Steamed Cod Over Greens
40min