Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g vegetable oil
- 10 g fresh ginger root, thinly sliced
- 500 g pork spare ribs, cut into pieces (4-5 cm)
- 50 g rock sugar
- 30 g rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 50 g rice vinegar
- 15 g light soy sauce
- 15 g dark soy sauce
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2066 kJ / 494 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 0.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Braised pork belly
55min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Salted Fish Pork Belly
30min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3 Std. 40 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 godz. 25 min