Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Five-spice powder
- 2 tsp Sichuan peppercorns
- 3 star anise
- 2 tsp fennel seeds
-
2
cinnamon sticks (approx. 0.5 cm thick)
veya 1 tbsp ground cinnamon - 6 cloves
Hong Kong style roasted pork belly
- 2 tsp salt
- 1 tbsp caster sugar
- 1 piece pork belly, with skin (approx. 600 g), approx. 10 cm x 15 cm
- 2 tbsp coarse sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2466.2 kJ / 589.5 kcal
- Protein
- 21.8 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 55 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Crispy Roast Pork Belly
4 Std. 25 Min
Pork ribs with black bean sauce
2 Std.
Braised pork belly
55min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
45 Min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3 Std. 40 Min
Taiwanese three cup chicken
20 Min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5/6 Metric)
30 Min