Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g vegetable oil
- 10 g fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 500 g pork ribs, cut into small pieces (approx. 5 cm - see Tips)
- 50 g rock sugar, broken into pieces (1-2 cm - see Tip)
- 50 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 50 g rice wine vinegar
- 15 g light soy sauce
- 10 g dark soy sauce
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3193.5 kJ / 763.3 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Karbonhidrat
- 13.6 g
- Yağ
- 71.5 g
- Doymuş Yağ
- 29.3 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 33.1 mg
Alternatif tarifler
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Sweet and sour pork ribs
40min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min
Taiwanese three cup chicken
20p
Braised pork belly
55 min.
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30min
Sweet and sour pork ribs
35min
Steamed Pork Belly in Lotus Leaf
1 Std. 30 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min.
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min