Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
20
g olive oil
veya 20 g oil -
400 - 500
g onions, cut in wedges or sliced (1 cm)
veya 400 - 500 g red onions, cut in wedges or sliced (1 cm) - 30 g water
- 2 pinches fine sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1264 kJ / 302 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 8.1 g
- Sodyum
- 428 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lightly Browned Onions and Garlic
20min
Sautéed Onions (300 g)
20min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20 min
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20min
Browned Onions (200 g)
25 min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 min
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Browned Shallots (350 g)
25 min
Sautéed Red Peppers with Onions
25 min
Sautéed Onions (170-200 g)
20min
Caramelised Onions (200 g)
40 min