Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
20
g olive oil
veya 20 g oil -
170 - 200
g onions, cut in wedges
veya 170 - 200 g red onions, cut in wedges
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 954 kJ / 228 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 17 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 Min
Sautéed Red Peppers with Onions
25min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25min
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20 Min
Sautéed Onions and Garlic
20 Min
Browned Onions (200 g)
25min
Sautéed Onions (300 g)
20 Min
Sautéing Onions and Garlic
20 Min
Lightly Browned Onions and Garlic
20 Min
Caramelised Onions (400-500 g)
50min
Caramelised Onions (200 g)
40min