Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 70 g sesame oil
- 60 g brown sugar
- 45 g light soy sauce
- 60 g balsamic vinegar
- 100 g spring onions, finely sliced, plus extra for garnishing
- 2 star anise
- 500 g pork spare ribs, cut in single ribs
- 600 g water
- 200 g basmati rice
- 2 Tbsp cornflour
- 20 g sesame seeds, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3438 kJ / 821.8 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 50 g
- Doymuş Yağ
- 12.5 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 0.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken Stock Paste
45 Min
Pulled Pork Buns
6 Std. 20 Min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2u. 20min
Oriental Pork Meatballs with Noodles
1 Std.
Sweet and Sour Pork Ribs
40 Min
Fruity Pulled Pork
9h 10min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2u. 20min
Pork Stuffing Balls
1h 5min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 Min
Beef Bourguignon
1 Std. 30 Min