Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 oz veal shank, bone in (approx. 4 pieces)
- 1 tsp salt
- 3 - 4 tsp Tellicherry cracked peppercorns, ground, divided
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 oz carrots, cut into pieces
- 2 oz celery, cut into pieces
- 2 oz shallots, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- ½ oz extra virgin olive oil
- 1 oz tomato paste
- 4 oz dry white wine
- 32 oz beef stock
- 1 tsp edible dried lavender, plus extra to garnish
- 1 tbsp cornstarch
- 1 tbsp water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2146 kJ / 513 kcal
- Protein
- 76 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 14 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 1722 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Boeuf Bourguignon
11 Std. 25 Min
Hearty Seafood Chowder
1h
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1h
Vanilla Ice Cream
12h
Keto Pecan Tarts
2 godz. 20 min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
Değerlendirme yok
Slow Cooked Oxtail
8h 20min
Biltmore Veal Fricassee
1 godz. 20 min
Rabbit stew (Gibelotte)
1h 35 min.
Courgette and cod lasagne
1h
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4h
Bourbon pork ribs
5u. 50min