![Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F587577D-4005-47B8-AB52-98CD702563F3/Derivates/85CBC783-8D41-4F89-9482-E6B0E471AC83.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 16 - 18 oz fresh lobster tails
- 32 oz chicken broth
- 2 stalks celery, cut into pieces (2 in.)
- 2 pinches saffron threads
- 40 oz water
- ½ oz extra virgin olive oil
- 6 oz squid ink pasta, pappardelle
- 1 ½ oz unsalted butter
- 1 tsp Creole seasoning (see Tip)
- fresh chopped parsley, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1703 kJ / 407 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 16 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 7 g
- Sodyum
- 1936 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50 Min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 Std. 35 Min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 Min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 Std.
Oysters Rockefeller
25min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14h 10 min
Lychee Sorbet with Vodka
8h 15min
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1 Std. 10 Min
Fish Carnitas
20min
Thai Fish Curry
50 Min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 Min
Lobster Bisque
1 Std. 50 Min