Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 oz dried porcini mushrooms
- 1 oz sesame oil
- 2 oz leeks, trimmed, in pieces
- 1 oz burdock root, peeled, in pieces
- ½ oz ginger, peeled, in pieces (isteğe bağlı)
- 2 garlic cloves
- 60 oz vegetable stock, low sodium
- 5 oz fresh shiitake mushrooms, thinly sliced
- 3 oz rice vinegar
- 1 oz kale, center rib removed, thinly sliced
- 4 oz baby bok choy, sliced (¼ in.)
- 2 tbsp nutritional yeast
- 3 green onions, thinly sliced
- sesame seeds, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 444 kJ / 106 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30min
Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash
45min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Tuna and Amaranth Patties with Cranberry Vinaigrette Salad
45min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30min
Coconut Sautéed Shrimp
35min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1 Std. 20 Min
Asparagus with Cashew Cream
20min
White Bean Soup
2h 45min