Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g fresh parsley, leaves and tender stems (see Tip)
- 10 g fresh savory, in sections (3 cm/1 in.)
- 10 g fresh thyme, leaves and tender stems, in sections (3 cm/1 in.)
- 30 g fresh mixed herbs and greens, e.g. oregano, chervil, celery leaves, carrot fronds (see Tip)
-
150
g carrots, cut into pieces
veya 150 g parsnips, cut into pieces - 100 g celery stalk with leaves, cut into pieces
-
100
g green onions, cut into pieces (1-2 cm or ½ in.-¾ in.)
veya 100 g leeks, cut into pieces (1-2 cm or ½ in.-¾ in.) - 165 g coarse salt (see Tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 2 jars
- Kalori
- 1111.3 kJ / 265.6 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Karbonhidrat
- 30.7 g
- Yağ
- 4.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 28.8 g
- Sodyum
- 64226 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Leek and Potato Soup
40 min
Versatile smooth soup
45 Min
Smooth cauliflower soup
50 Min
Vegetable soup, Eggs en cocotte with spinach
1 godz.
Blood Orange Balsamic Vinaigrette
5min
Fermented Red Onions
84 Std. 30 Min
Borscht
25 Min
Split Pea Soup
2 Std. 10 Min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3h 40min
Asparagus Cream Soup
25 Min
Classic Quiche Lorraine
2 Std. 45 Min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 godz. 10 min