Rape al vapor con salsa verde

Rape al vapor con salsa verde

3.6 47 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 20 dk
6 raciones

Malzemeler

  • 14 - 18 ramitas perejil fresco (solo las hojas)
  • 2 - 3 dientes de ajo
  • 100 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para engrasar)
  • 100 g de vino blanco
  • 300 g de caldo de pescado
    300 g de agua
  • aceite de oliva virgen extra para engrasar el Varoma
  • 1000 g de lomos de rape sin piel ni hueso
  • sal para espolvorear

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 ración

Protein 29 g
Kalori 1288 kJ / 307 kcal
Yağ 21 g
Lif 0.9 g
Karbonhidrat 0.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...