Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 14 - 18 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 2 - 3 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para engrasar)
- 100 g de vino blanco
-
300
g de caldo de pescado
veya 300 g de agua - aceite de oliva virgen extra para engrasar el Varoma
- 1000 g de lomos de rape sin piel ni hueso
- sal para espolvorear
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1288 kJ / 307 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 0.9 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rape y gambones con patatas al ajillo
45min
Merluza al vapor de almejas
30 Min
Rape al vapor con albahaca y tomates cherry
25 dk
Rodaballo con patatas panadera
40 dk
Rape al oporto
50min
Rape con espárragos a la marinera
30 Min
Rape en salsa de almendras
30 Min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40 dk
Rape a la jardinera
40 dk
Rape al limón con anchoas
25 dk
Caldo de pescado
45min