Cihazlar ve Aksesuarlar
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 30 dk
8 slices
Malzemeler
Toppings
-
fresh figs stems removed then halved450 - 500 g
-
balsamic vinegar1 Tbsp
-
olive oil plus extra for greasing½ Tbsp
-
prosciutto sliced120 g
Nut Crust Base
-
blanched almonds125 g
-
pecan nut halves125 g
-
unsalted butter soft20 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
medium egg1
Filling
-
garlic clove1
-
onions quartered50 g
-
olive oil20 g
-
Roquefort cheese crumbled150 g
-
single cream275 g
-
medium eggs3
Balsamic Glaze and Assembly
-
balsamic vinegar100 g
-
caster sugar40 g
-
Roquefort cheese crumbled50 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 slice
Sodyum
1060 mg
Protein
20 g
Kalori
2346 kJ /
566 kcal
Yağ
45 g
Doymuş Yağ
15 g
Karbonhidrat
16 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Savoury
58 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Smoked Haddock and Spinach Tart
2sa 30 dk
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 dk
Pea Gazpacho
4sa 15 dk
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45 dk
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3sa
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 dk
Layered Salmon and Avocado Terrine
3sa 35 dk
Strawberry Bavarois
6sa
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 dk
Rustic Bread
2sa
Romesco dip
10 dk
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
1sa 45 dk