Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Toppings
- 450 - 500 g fresh figs, stems removed then halved
- 1 Tbsp balsamic vinegar
- ½ Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 120 g prosciutto, sliced
Nut Crust Base
- 125 g blanched almonds
- 125 g pecan nut halves
- 20 g unsalted butter, soft
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 tsp fine sea salt
- 1 medium egg
Filling
- 1 garlic clove
- 50 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 150 g Roquefort cheese, crumbled
- 275 g single cream
- 3 medium eggs
Balsamic Glaze and Assembly
- 100 g balsamic vinegar
- 40 g caster sugar
- 50 g Roquefort cheese, crumbled
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 2346 kJ / 566 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 45 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Sodyum
- 1060 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Onion Pie
2h
Onion soup
1 Std. 10 Min
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1h 45min
Duck and Pork Terrine
52sa
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 min
Chicken Liver Parfait
2h 40min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20 min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1h 30min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2h 20min