Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Toppings
- 450 - 500 g fresh figs, stems removed then halved
- 1 Tbsp balsamic vinegar
- ½ Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 120 g prosciutto, sliced
Nut Crust Base
- 125 g blanched almonds
- 125 g pecan nut halves
- 20 g unsalted butter, soft
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 tsp fine sea salt
- 1 medium egg
Filling
- 1 garlic clove
- 50 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 150 g Roquefort cheese, crumbled
- 275 g single cream
- 3 medium eggs
Balsamic Glaze and Assembly
- 100 g balsamic vinegar
- 40 g caster sugar
- 50 g Roquefort cheese, crumbled
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 2346 kJ / 566 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 45 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Sodyum
- 1060 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50min
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1 godz. 45 min
Pea Gazpacho
4 Std. 15 Min
Savoury Stilton Cheesecake
11 Std. 40 Min
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
2 godz. 30 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25 Min
Polenta Mandarin and Almond Cake
2 Std. 35 Min
Salmon tartare
25 Min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min