Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g di porri a rondelle
- 250 g di bulbi di finocchio affettati sottilmente
- 500 g di acqua
- 30 g di burro
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 250 g di ricotta
- 30 g di pecorino grattugiato
- 1 uovo
- 1 pasta brisée pronta, rotolo rotondo (vedere consigli)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 761.5 kJ / 182 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 10.7 g
- Doymuş Yağ
- 5.9 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 110.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1 Std. 30 Min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3h
Quiche salata ai carciofi
1h 20 min
Quiche broccoli e pesto
1h 10 min
Quiche asparagi e bacon
1h 45min
Quiche porri e prosciutto
1h 45min
Torta di asparagi
1h 10 min
Strüdel salato di zucca e ricotta
2h
Quiche di salmone e porri
1h 25 min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1h 10 min
Torta rovesciata al radicchio di Chioggia
1h 40min
Torta salata ai porri e cumino nero
1h 20 min