Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g di porri a rondelle
- 250 g di bulbi di finocchio affettati sottilmente
- 500 g di acqua
- 30 g di burro
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 250 g di ricotta
- 30 g di pecorino grattugiato
- 1 uovo
- 1 pasta brisée pronta, rotolo rotondo (vedere consigli)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 761.5 kJ / 182 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 10.7 g
- Doymuş Yağ
- 5.9 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 110.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quiche asparagi e bacon
1 godz. 45 min
Quiche broccoli e pesto
1 godz. 10 min
Quiche porri e prosciutto
1 godz. 45 min
Torta salata di bietole
1u.
Quiche radicchio e bietole
1u. 15min
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3h
Strudel verza e porri (vegan)
2 godz.
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1h 30min
Torta salata agli spinaci
1h 30min
Torta salata porri e bietole
1h 30min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 godz. 10 min