Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser und etwas mehr zum Bearbeiten
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 10 g Honig
- 500 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
-
300
g Roggenmehl Type 1150
veya 300 g Roggen-Vollkornmehl - 2 ½ TL Salz
- 2 TL Brotgewürz
- 50 g Sonnenblumenkerne
- Sonnenblumenkerne zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 541 kJ / 129 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1hod. 30min
Dinkel-Buttermilch-Brot
2h 30 min
Dunkles Landbrot
3h
Landbrot Backhausart
1h 40min
Weizen-Buttermilch-Brot
12h
Doppelbocker aus dem Topf
3h
Roggen-Malzbier-Brot
2 Std. 20 Min
Nuss-Buttermilch-Brot
2hod.
Dinkel-Vollkornbrötchen
35min
Dinkel-Roggen-Landbrot
3h
Joghurtkruste
3h
Körner-Bürli
12h