Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 380 g dunkles Bier, malzig (z. B. Doppelbock) und etwas mehr zum Bestreichen
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 500 g Weizenmehl Type 550
- 200 g Weizen-Vollkornmehl (siehe Tipp)
- 2 ½ TL Salz
-
10
g Ahornsirup
veya 10 g Zuckerrübensirup - 20 g Butter
- 1 TL Brotgewürz (isteğe bağlı)
- Öl zum Einfetten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 788 kJ / 188 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dunkles Landbrot
3 Std.
Landbrot Backhausart
1h 40min
Weizen-Buttermilch-Brot
12h
Bergisches Urbrot
17 godz.
Dunkles Landbrot
4 Std.
Schwäbisches Genetztes
10 Std.
Rundes Kümmelbrot aus dem Topf
7h
Roggen-Malzbier-Brot
2h 20min
Dinkel-Roggen-Landbrot
3 Std.
Schweizer Bauernbrot
7h
Joghurtkruste
3 Std.
Dinkelkruste
2h 20min