Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Roggenkörner
- 250 g Weizenkörner
- 500 g Buttermilch
- 180 g Zuckerrübensirup (z.B. von Grafschafter)
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 250 g Weizenmehl Type 1050
- 1 EL Salz
- 2 EL Haferflocken, kernig
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 449 kJ / 107 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 3.2 g
Alternatif tarifler
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1h 30min
Dinkel-Buttermilch-Brot
2 Std. 30 Min
Rheinisches Schwarzbrot
3h 15min
Vollwertbrot
2 Std. 20 Min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 Std. 50 Min
Graubrot
2 Std.
Sportler-Brot
3h 50min
Dinkel-Malz-Brot
1 Std. 40 Min
Skandinavisches Roggenbrot
27h
Vollkornklotz
3 Std. 30 Min
Dinkel-Körner-Brot
1h 30min
Körnerbrot
1 Std. 40 Min