Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Roggenkörner
- 250 g Weizenkörner
- 500 g Buttermilch
- 180 g Zuckerrübensirup (z.B. von Grafschafter)
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 250 g Weizenmehl Type 1050
- 1 EL Salz
- 2 EL Haferflocken, kernig
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 449 kJ / 107 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 3.2 g
Alternatif tarifler
Dinkel-Körner-Brot
1 Std. 30 Min
Sportler-Brot
3hod. 50min
Möhren-Nuss-Brot
2h 10min
Skandinavisches Roggenbrot
27 Std.
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 Std. 30 Min
Sesambrot
2h
Dinkel-Malz-Brot
1h 40min
Vollwertbrot
2 Std. 20 Min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 Std. 50 Min
Dinkel-Buttermilch-Brot
2h 30min
Vollkornklotz
3 Std. 30 Min
Körnerbrot
1h 40min