Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Roggenkörner
- 250 g Weizenkörner
- 500 g Buttermilch
- 180 g Zuckerrübensirup (z.B. von Grafschafter)
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 250 g Weizenmehl Type 1050
- 1 EL Salz
- 2 EL Haferflocken, kernig
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 449 kJ / 107 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 3.2 g
Alternatif tarifler
Skandinavisches Roggenbrot
27 Std.
Sportler-Brot
3 godz. 50 min
Prötzeler Roggenbrot
1 Std. 20 Min
Rheinisches Schwarzbrot
3 Std. 15 Min
Vollkornklotz
3h 30min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1hod. 50min
Dinkel-Körner-Brot
1 Std. 30 Min
Dinkel-Buttermilch-Brot
2 Std. 30 Min
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 Std. 30 Min
Graubrot
2 Std.
Dinkel-Malz-Brot
1 Std. 40 Min
Vollwertbrot
2h 20min