Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Roggenmehl Type 1150
- 300 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 330 g Malzbier
- 150 g Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
- 30 g Butter, weich
- 1 Pck. Sauerteig (75 g), z.B. von Seitenbacher
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 2 ½ TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 617 kJ / 172 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1h 30min
Bierbrot
2 Std.
Dunkles Landbrot
3 Std.
Landbrot Backhausart
1 godz. 40 min
Weizen-Buttermilch-Brot
12sa
Doppelbocker aus dem Topf
3 Std.
Dunkles Landbrot
4h
Nuss-Buttermilch-Brot
2 Std.
Prötzeler Roggenbrot
1 godz. 20 min
Graubrot
2 Std.
Dinkel-Malz-Brot
1 godz. 40 min
Dinkelkruste
2h 20min