Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 170 g süt
- 150 g su
-
20
g yaş maya, ufalanmış
veya 1 paket instant kuru hamur mayası (7-8 g) - 1 tk şeker
- 30 g tereyağı, yumuşak
- 500 g un, serpmek için ekstra un
- 1 ½ tk tuz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 1118.9 kJ / 267.3 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Karbonhidrat
- 50.3 g
- Yağ
- 4.4 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 376.6 mg
Alternatif tarifler
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5h
Sütlü Minik Ekmekler
1 godz. 45 min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1h 20 min
Kıtırlı Papatya Çörek
1h 5min
Yoğurtlu Ekmek
3h
Karabuğdaylı Ekmek
2 godz. 30 min
Tencerede Pratik Ekmek
2h 20min
Mayonez ve Hardallı Yumurtalar
55 min
Elmalı Çörek
2h 20min
Yulaflı Tereyağlı Kurabiye
50min
Limonlu Cheesecake
14 Std. 20 Min
Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek
1 Std. 10 Min