Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 170 g süt
- 150 g su
-
20
g yaş maya, ufalanmış
veya 1 paket instant kuru hamur mayası (7-8 g) - 1 tk şeker
- 30 g tereyağı, yumuşak
- 500 g un, serpmek için ekstra un
- 1 ½ tk tuz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 1118.9 kJ / 267.3 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Karbonhidrat
- 50.3 g
- Yağ
- 4.4 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 376.6 mg
Alternatif tarifler
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2sa 50 dk
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1u. 20min
Sütlü Minik Ekmekler
1h 45 min
Kaşarlı Pide
1h 45 min
Dört Peynirli Yassı Ekmek
40min
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1u. 50min
Tencerede Pratik Ekmek
2 Std. 20 Min
Yoğurtlu Ekmek
3h
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5h
Ketçap ve Biber Dolgulu Poğaça
1sa 55 dk
Sütlü Ekmek
2h 35min
Sütlü Burger Ekmeği
4 Std.