Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 380 g dried navy beans (see Tips)
- boiling water, for soaking
- 30 g extra virgin olive oil
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 200 g speck, cut into pieces (approx. 1 cm)
- 1 fresh long red chilli, cut into halves and deseeded if preferred
- 1 tsp dried basil
- 30 g molasses
- 30 g Vegetable stock paste (see Tips)
- 10 g Worcestershire sauce (see Tips)
- 400 g canned diced tomatoes
- 20 g tomato paste
- 30 g Dijon mustard
- 350 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1669.1 kJ / 397.4 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Karbonhidrat
- 34.9 g
- Yağ
- 16.1 g
- Doymuş Yağ
- 5.3 g
- Lif
- 15.1 g
- Sodyum
- 1205.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Red lentil cauliflower dahl
35 min
Espresso "baked" beans
35 min
Creamed rice pudding with apple and pear compote
30 min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8u. 15min
Silverbeet dahl
8 Std. 40 Min
Freekeh and broad bean salad
2h 30min
Baked beans
13h 25min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5 Std. 40 Min
White zucchini and cannellini bean soup
25 min
Summer dahl
35 min
Hommus
15 Min