Cihazlar ve Aksesuarlar
Fermented beetroot dip
Hazırlık 20 dk
Toplam 25sa
660 g
Malzemeler
Soaking
-
raw cashews (see Tips)200 g
-
salt1 tsp
-
filtered water for soaking
Beetroot dip
-
beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)500 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
extra virgin olive oil plus extra for covering dip2 tbsp
-
garlic clove1
-
dairy free probiotic capsules contents only (see Tips)2
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 660 g
Sodyum
2740.9 mg
Protein
44.6 g
Kalori
6546.7 kJ /
1564.7 kcal
Yağ
115.6 g
Lif
20.7 g
Doymuş Yağ
19.8 g
Karbonhidrat
109.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Vegan Toasts with Roasted Capsicum and Cashew Nut Paste
30 min.
Sesame and chia seed loaf
2h 20 min.
Silverbeet dahl
8h 40 min.
Almond thins
25 min.
Carrot poppy seed muffins
1h 15 min.
Citrus syrup
25 min.
Spiced carrot porridge
25 min.
Miso coleslaw
20 min.
Hearty seven vegetable soup
30 min.
Pepita almond Florentines
1h
CADA (4 ingredient muesli)
10 min.
Tomato and lentil dahl
35 min.