Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 échalotes
- 1 gousse d'ail
- 20 g de beurre demi-sel
- 200 g de cidre doux ou brut
- 1 bouquet garni
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 2 branches de céleri, détaillées en dés
- 2 jaunes d'œufs
- 150 g de lait ribot
- le jus d'1/2 citron jaune
- 1 c. à café de curry en poudre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 520 kJ / 125 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 7 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 186 mg
Alternatif tarifler
Sauce gribiche
15 dk
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45 min
Verrine de ratatouille et gelée de tomate
2h 35min
Carpaccio de saint-jacques
45 min
Mises en bouche aux saveurs marines
30 dk
Ile flottante surprise, velouté asperge-champignon-chorizo (Zone 3)
1 godz. 30 min
Déclinaisons autour de la mer
30 dk
Coulommiers comme un gâteau
12 godz.
OCTOBRE Gâteau de foie blond de Bresse et écrevisse - Eric Robert
2 godz.
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1 godz. 30 min
Verrines de printemps aux légumes et jambon cru
1 godz. 45 min
Cassolettes de saint-jacques
30 dk