Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g de beurre, coupé en parcelles
- 100 g de groseilles rouges, équeutées
- 70 g de beurre, en morceaux
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 785.3 kJ / 190.5 kcal
- Protein
- 0.8 g
- Karbonhidrat
- 3.5 g
- Yağ
- 18.8 g
- Doymuş Yağ
- 12.3 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 5.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce béarnaise
20 Min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15min
Verrine de framboises et pastèque au sirop d'hibiscus
1 Std. 20 Min
Pêches pochées, framboises, amandes
45 Min
Sabayon au cidre
15min
Gratin fraise-rhubarbe
25 min
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1 Std. 20 Min
Rhubarbe en sabayon anisé, fraises au sucre
30min
Velouté de panais et cerfeuil tubéreux
55 Min
Royale de crevettes grises, mousse de potiron
1 Std. 30 Min
Verrines de printemps aux légumes et jambon cru
1 godz. 45 min
Magret de canard à la cerise
50 Min