Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Fenchel, in feinen Streifen (2-3 mm)
- 30 g Orangensaft
- 20 g Orangenmarmelade
- 30 g Balsamico, hell
- ½ TL Senf
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Chiliflocken
- 50 g Öl
- 1270 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 600 g Jakobsmuscheln
- 20 g Butter
- ½ Vanilleschote, halbiert
- Salz zum Würzen
- Öl zum Braten
- 120 g Rucola, fein
- 2 Orangen, filetiert
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1439 kJ / 344 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1hod. 20min
Skrei mit Muschelragout
1 Std. 45 Min
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1 Std.
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 Min
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45min
Lammhüften mit Speckbohnen
1hod. 30min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 Min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9u.
Cappuccino von Waldpilzen mit Serrano-Chips
25 Min
Gebratene Bachforelle mit Trüffel-Sahne-Püree
50min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 Min