Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Möhre, in Stücken
- 400 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 100 g Schinkenspeck, gewürfelt
- 40 g Butter, in Stücken
- 350 g Wasser
- 100 g Weißwein, trocken
- 250 g Milch
- 20 g Zitronensaft
- 1 Lorbeerblatt
- 2 Prisen Piment, gemahlen
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 700 g frische Miesmuscheln, gesäubert
- 200 g Sahne
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 2 TL Zitronenschale, fein gerieben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2753 kJ / 658 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 43 g
- Doymuş Yağ
- 22 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 1322 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gedeckte Waldpilz-Tarte
1h 45min
Bouillabaisse
1 Std.
Muscheln in Weißweinsud
35 Min
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45 Min
Gratinierte Jakobsmuscheln
25 dk
Garnelen-Knoblauch-Tarte
1h 45min
Den Helder (Matjes-Tatar)
35 Min
Kalte Rote-Bete-Suppe mit Forelle
40 dk
Jakobsmuschelsuppe mit Rosmarin-Crostini und Zitronenöl
5hod.
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50 dk
Bretonische Fischfrikadellen auf Tomaten-Aioli
35 Min
Andalusische Fischsuppe
50 dk