Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Whiskey-Sahne-Zabaglione
- 100 g Whiskey-Sahne-Likör (z. B. Baileys)
- 60 g Apfelsaft
- 40 g Zucker
- 6 Eigelb
Birnen und Fertigstellung
- 1400 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 2 Birnen, geviertelt, entkernt
- 2 Stückchen Butter (à 2 cm)
- 1 Prise Safran
- 1 EL Vanillezucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1538 kJ / 368 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Skrei mit Muschelragout
1h 45min
Crème brûlée
2h 30min
Vitello Tonnato
48 godz.
Basilikumeis mit Erdbeercarpaccio und süßem Pesto
7 godz. 50 min
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2 Std. 20 Min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1h 20min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Zabaglione mit Orangenlikör
15min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1 Std. 50 Min
Bouillabaisse
1h
Cappuccino von Waldpilzen mit Serrano-Chips
25 min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50min