Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Whiskey-Sahne-Zabaglione
- 100 g Whiskey-Sahne-Likör (z. B. Baileys)
- 60 g Apfelsaft
- 40 g Zucker
- 6 Eigelb
Birnen und Fertigstellung
- 1400 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 2 Birnen, geviertelt, entkernt
- 2 Stückchen Butter (à 2 cm)
- 1 Prise Safran
- 1 EL Vanillezucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1538 kJ / 368 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cappuccino von Waldpilzen mit Serrano-Chips
25 Min
Crème brûlée
2 Std. 30 Min
Vichyssoise mit karamellisiertem Spargel
1 Std.
Zabaglione mit Orangenlikör
15 Min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 Min
Gin-Tonic-Saibling mit gehobelter Feldfrucht und Petersilien-Mayonnaise
24sa
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2 Std. 20 Min
Skrei mit Muschelragout
1h 45 min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1 Std. 50 Min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1 Std. 20 Min
Bruschette mit Melonen-Chutney und Mett
1h 10 min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50 min