Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt
- 4 EL Öl
- 1 TL Zucker
- 60 g Austernsauce
- 30 g Sherry, trocken
- 120 g Hühnerfond
- 1 TL Speisestärke, in wenig kaltem Wasser aufgelöst
- 16 Garnelen, roh, ohne Kopf, geschält (à ca. 40 g)
- 4 Prisen Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 EL Butter
- 150 g Erbsen, TK
- 200 g Meeresspargel (Queller)
- 2 Spritzer Limettensaft
- 1 Frühlingszwiebel, schräg in dünnen Scheiben, in kaltem Wasser eingeweicht
- 10 Stängel Koriander, abgezupft
- 8 Stängel Thai-Basilikum, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1723 kJ / 411 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lammkotelettes mit Blutorangensauce
1 godz. 10 min
Muscheln und Wolfsbarsch
1 godz.
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Lachs-Garnelen-Lasagne an Spinatrahm (Dänemark)
1 godz.
Gemüsereis mit Lamm
40min
Gegrillter Lachs mit Currysalz
30min
Garnelensalat
25min
Marinierter Lachs mit Thai-Spargel
1h 20min
Scharfe Garnelensuppe
35min
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50 min
Sirloin Steak mit Heurigen und Chimichurri
50 min
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3 Std.