Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt
- 4 EL Öl
- 1 TL Zucker
- 60 g Austernsauce
- 30 g Sherry, trocken
- 120 g Hühnerfond
- 1 TL Speisestärke, in wenig kaltem Wasser aufgelöst
- 16 Garnelen, roh, ohne Kopf, geschält (à ca. 40 g)
- 4 Prisen Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 EL Butter
- 150 g Erbsen, TK
- 200 g Meeresspargel (Queller)
- 2 Spritzer Limettensaft
- 1 Frühlingszwiebel, schräg in dünnen Scheiben, in kaltem Wasser eingeweicht
- 10 Stängel Koriander, abgezupft
- 8 Stängel Thai-Basilikum, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1723 kJ / 411 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bouillabaisse
1h
Chraime mit gedämpftem Heilbutt
1h
Peruanisches Ceviche
1h 15min
Thai-Garnelen-Brühe, Gewürzäpfel
1h 15min
Scharfe Garnelensuppe
35min
Schwertfisch-Spieße mit Teriyaki-Sauce
40min
Marinierter Lachs mit Thai-Spargel
1h 20min
Garnelenchips
35min
Lachs mit Pak Choi und Ponzusauce
13h 30 min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min
Andalusische Fischsuppe
50min