Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 duck breasts, skin on (300-350 g total)
- 1 orange, thin peelings of skin only
- 2 cloves
- 1 tsp black peppercorns
- ½ tsp coriander seeds
- 1 pinch ground cinnamon
- 2 slices white bread, crusts removed (approx. 40 g)
- 100 g milk
- 12 slices streaky bacon, cured and smoked (approx. 200 g), 6 cut in pieces, 6 whole
- 600 g pork shoulder, boneless, diced
- 1 garlic clove, large
- 75 g shallots, halved
- 200 g chicken livers
- 2 Tbsp ruby port
- 2 medium eggs
- 2 tsp fine sea salt
- 50 g pistachio nuts, unsalted, roughly chopped
- 75 g dried cranberries
- boiling water, for baking
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1503 kJ / 361 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Sodyum
- 754 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20 Min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Steak and Kidney Pudding
5h
Béarnaise sauce
15 Min
Celeriac and Apple Soup
55min
Arbroath Smokie Soup
40min
Hollandaise sauce
15 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Chicken Liver Parfait
2 Std. 40 Min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1小时 15 分钟
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2小时 10 分钟
Smoked Mackerel Pâté
55min