Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 duck breasts, skin on (300-350 g total)
- 1 orange, thin peelings of skin only
- 2 cloves
- 1 tsp black peppercorns
- ½ tsp coriander seeds
- 1 pinch ground cinnamon
- 2 slices white bread, crusts removed (approx. 40 g)
- 100 g milk
- 12 slices streaky bacon, cured and smoked (approx. 200 g), 6 cut in pieces, 6 whole
- 600 g pork shoulder, boneless, diced
- 1 garlic clove, large
- 75 g shallots, halved
- 200 g chicken livers
- 2 Tbsp ruby port
- 2 medium eggs
- 2 tsp fine sea salt
- 50 g pistachio nuts, unsalted, roughly chopped
- 75 g dried cranberries
- boiling water, for baking
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1503 kJ / 361 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Sodyum
- 754 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Lemon curd
1h
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Chicken Liver Parfait
2 godz. 40 min
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
10h 55min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 Std. 5 Min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1h
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Smoked Mackerel Pâté
55min