Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g shallots, halved
- 1 sprig fresh tarragon, leaves only
- 50 g dry white wine
- 1 Tbsp white wine vinegar (preferably tarragon vinegar)
- 200 g unsalted butter, diced
- 4 egg yolks, from medium eggs
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 380 g
- Kalori
- 7082.7 kJ / 1692.8 kcal
- Protein
- 12.1 g
- Karbonhidrat
- 12.8 g
- Yağ
- 176.7 g
- Doymuş Yağ
- 108 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 1939.2 mg
Alternatif tarifler
Fresh Pasta Dough
1 Std.
Béarnaise sauce
15min
Béarnaise Sauce
20 min
Béarnaise Sauce
20 min
Hollandaise Sauce
15min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2 Std. 40 Min
Mayonnaise
5 min
Hollandaise Sauce
15min
Béchamel Sauce
15min
Barbecue Sauce
20 min
Béarnaise sauce
15min
Amaretti Crème Brulée
4 godz. 30 min