Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g shallots, halved
- 1 sprig fresh tarragon, leaves only
- 50 g dry white wine
- 1 Tbsp white wine vinegar (preferably tarragon vinegar)
- 200 g unsalted butter, diced
- 4 egg yolks, from medium eggs
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 380 g
- Kalori
- 7082.7 kJ / 1692.8 kcal
- Protein
- 12.1 g
- Karbonhidrat
- 12.8 g
- Yağ
- 176.7 g
- Doymuş Yağ
- 108 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 1939.2 mg
Alternatif tarifler
Béarnaise sauce
15 dk
Béarnaise sauce
15 dk
Béarnaise Sauce
20min
Béarnaise Sauce
20min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Quick Cheese Soufflés
45min
Berry mousse
4 Std. 50 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 dk
Hollandaise Sauce
15 dk
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 godz.
Bordelaise Sauce
55min
Beurre Blanc
20min