Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 filets de maquereau frais entiers (4 maquereaux)
- 100 g de gros sel
- 2 oignons nouveaux, coupés en rondelles
- 100 g de carotte, coupée en rondelles
- 250 g d'eau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g de sucre en poudre
- 400 g de vin blanc sec
- 5 g de vinaigre de vin blanc
- 1 étoile de badiane
- 1 c. à café de graines de coriandre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 847.5 kJ / 203.3 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 7.8 g
- Doymuş Yağ
- 2.3 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 295.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Saucisses aux cocos de Paimpol
1hod. 20min
Pâté de lapin
2h 35min
Saumon sauce gribiche
35 min
Sauce à l'oseille
35 min
Rognons de veau au xérès
25 min
Rillettes de maquereau
1 godz. 30 min
Matelote de roussette au vin rouge
1 godz. 30 min
Pintade au chou
1 godz. 10 min
Sauce à l'oseille
25 min
Rognons de veau sauce madère
20 min
Choucroute de la mer
40 min
Raie aux câpres
45 min