![Maquereaux au vin blanc Maquereaux au vin blanc](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/92CEF1DD-95EC-4D94-9815-0EF3B892E122/Derivates/b6639a4d-b89c-4ce0-97fa-27bed53daaee.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 filets de maquereau frais entiers (4 maquereaux)
- 100 g de gros sel
- 2 oignons nouveaux, coupés en rondelles
- 100 g de carotte, coupée en rondelles
- 250 g d'eau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g de sucre en poudre
- 400 g de vin blanc sec
- 5 g de vinaigre de vin blanc
- 1 étoile de badiane
- 1 c. à café de graines de coriandre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 847.5 kJ / 203.3 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 7.8 g
- Doymuş Yağ
- 2.3 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 295.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Merlu à la galicienne
45min
Calamars vapeur à la catalane
35min
Mijoté de lotte aux épices
50min
Lotte sauce vallée d’Auge
1hod. 40min
Langoustines sauce au whisky
1 godz. 10 min
Hareng mariné et radis roses
1hod. 15min
Mouclade charentaise
40min
Lotte et crevettes à l'américaine
1hod. 15min
Maquereaux à la moutarde
30 min
Champignons à la grecque à la harissa
4h 40 min
Raie aux câpres
45min
Moules marinières
30 min