Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 1 foie gras de canard cru, dénervé (500 g env.)
- ½ c. à café de quatre-épices moulu
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 2 c. à café de sel
- du poivre moulu
- 10 g d'armagnac
- 6 figues sèches, coupées en petits dés
- 500 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2782 kJ / 665 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 64 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Foie gras de canard
72 Std.
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1 Std. 15 Min
Beurres composés
10 min
Foie gras au café et aux pruneaux
1 godz. 35 min
Menu gourmand - Foie gras aux fruits secs
13h 15min
Foie gras d'oie à la truffe
72 Std.
Roulé de saumon et pamplemousse, crème ciboulette
2 godz. 45 min
Coulommiers aux figues, noisettes et miel
1 Std. 20 Min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13 Std. 30 Min
Foie gras farci aux figues
24h
Royale de crevettes grises, mousse de potiron
1 Std. 30 Min
Foie gras au piment d'Espelette
72 Std.