![Foie gras aux figues et à l'armagnac Foie gras aux figues et à l'armagnac](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FFF5D73A-4B7A-4A41-93CE-07047E4D966E/Derivates/6190d589-f1fb-415b-a789-1533047c02dd.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 1 foie gras de canard cru, dénervé (500 g env.)
- ½ c. à café de quatre-épices moulu
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 2 c. à café de sel
- du poivre moulu
- 10 g d'armagnac
- 6 figues sèches, coupées en petits dés
- 500 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2782 kJ / 665 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 64 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Œuf poché sauce meurette
1h
Poire pochée au vin rouge, glace au yaourt et caramel au sésame
5 Std.
Gaspacho aux petits légumes
20p
Foie gras au piment d'Espelette
72 godz.
Chutney pomme-gingembre et chutney de mangue épicée
1 Std. 40 Min
Poularde farcie
2h
Menu gourmand - Foie gras aux fruits secs
13 Std. 15 Min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13 Std. 30 Min
Foie gras farci aux figues
24 Std.
Foie-gras mi-cuit
50h
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2 Std. 35 Min
Foie gras de canard
72 godz.