Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 1 foie gras de canard cru, dénervé (500 g env.)
- ½ c. à café de quatre-épices moulu
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 2 c. à café de sel
- du poivre moulu
- 10 g d'armagnac
- 6 figues sèches, coupées en petits dés
- 500 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2782 kJ / 665 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 64 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto de saint-jacques, caramel de mandarine
40min
Foie-gras mi-cuit
50 godz.
Foie gras de canard
72 Std.
Risotto de saint-jacques aux algues
35min
Gravlax de canard aux agrumes
12 godz. 30 min
Foie gras au piment d'Espelette
72 Std.
Mijoté de lotte aux épices
50 Min
Foie gras farci aux figues
24h
Pêches pochées, framboises, amandes
45 Min
Menu gourmand - Foie gras aux fruits secs
13 Std. 15 Min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13h 30min
Tartelette framboise-pistache comme un macaron
3h