Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g de blancs de poulet, en morceaux
- 1 échalote, coupée en 4
- 1 c. à café de baies roses
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 10 feuilles de persil plat frais
- sel
- poivre moulu
- 80 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 100 g de mascarpone
- 45 g de pistaches, décortiquées et non salées, réserver 10 pistaches pour la cuisson
- 1 branche de romarin frais
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1434 kJ / 341 kcal
- Protein
- 48 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 24 g
Alternatif tarifler
Terrine de poulet au basilic
4h 10min
Terrine de chèvre à la ciboulette
4h 20min
Terrine de campagne
4h 30min
Terrine de poulet à l'estragon
24 godz.
Terrine de volaille pistache-citron
24 godz.
Terrine bressane
24 godz.
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24 Std. 20 Min
Terrine de viandes express
1 Std. 5 Min
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Mousse de foie de volaille au porto
72 godz.
Délice de foies au riesling
2h 50min
Terrine de saumon à tartiner
3 Std.