Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 échalote
- 3 brins de persil plat frais
- 2 branches d'estragon frais
- 3 œufs
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- du sel
- piment d'Espelette
- 400 g de poisson blanc déjà cuit
- 10 g de beurre
- 300 g de bisque de homard
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1538 kJ / 367 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 24 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cassolette de fruits de mer au chèvre
50 Min
Terrine de poisson
1 Std.
Gâteaux de foies de volaille aux noisettes
1 Std.
Lasagne de poireau aux moules
1 Std. 10 Min
Pain de saumon et poireau
1 Std. 15 Min
Bûche de poisson
13h
Mousseline de saumon et saint-jacques
55min
Tourte saumon-oseille
1 Std. 15 Min
Soufflé de crabe aux fines herbes
55min
Petit flan de la mer en cocotte
40 Min
Cassolette de poissons
1 Std.
Gratin de moules au curry
50 Min