Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 échalote
- 3 brins de persil plat frais
- 2 branches d'estragon frais
- 3 œufs
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- du sel
- piment d'Espelette
- 400 g de poisson blanc déjà cuit
- 10 g de beurre
- 300 g de bisque de homard
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1538 kJ / 367 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 24 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rillettes de canard et bavarois à la courge
13 godz.
Mousseline de saumon et saint-jacques
55min
Terrine de pintade aux pistaches
24 godz.
Pain de poisson aux épices, sauce froide au poivron
3h 20min
Terrine de volaille pistache-citron
24 godz.
Bûche de poisson
13 godz.
Gâteaux de foies de volaille aux noisettes
1 godz.
Nage de crustacés au champagne
1h 5min
Petit flan de la mer en cocotte
40 min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45 min
Cassolette de poissons
1 godz.
Gratin de poisson
45 min