Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 70 g d'échalotes
- 1 gousse d'ail
- 200 g de pineau des Charentes
- 100 g de crème fraîche
- 4 brins de persil frais, équeutés
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 jaunes d'œufs
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1885 kJ / 452 kcal
- Protein
- 28.5 g
- Karbonhidrat
- 19.5 g
- Yağ
- 23.5 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 463 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 min
Moules farcies au beurre d'ail
35min
Moules à l'espagnole
50 min
Mouclade
1 godz.
Gratin de moules au curry
50 min
Harengs marinés, pommes à l'huile
12h
Marmite aux palourdes
1 Std. 50 Min
Moules à la sauce chorizo
1 godz.
Cassolettes de saint-jacques
30 min
Rognons de veau sauce madère
20 Min
Coquille Saint-Jacques gratinée
45 min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40 min