Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g d'eau
- 800 g de poires (4), mûres avec la peau, coupées en 2, le cœur retiré
- 300 g de fruits rouges variés surgelés
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 2 c. à soupe sirop de violette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 250 kJ / 59 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gratin fraise-rhubarbe
25 min
Rhubarbe en sabayon anisé, fraises au sucre
30 min
Trifle à la rhubarbe
2 Std. 45 Min
Gratin de figues
25 min
Clafoutis figues-amandes
50 min
Menu light - Petites crèmes vapeur à l'orange, aux épices et sirop d'orange
4h 5 min
Cristivomer, oseille, pomme et épinards
30 min
Poires farcies en papillote
35 min
Jaune d’œuf confit à l’huile fumée, voile de café - Eric Robert
14h 15min
Soufflé aux agrumes
30 min
Poires au chocolat
30 min
Poires à la vapeur, sauce chocolat-cardamome
40 min