Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 30 g de chapelure
- 400 g d'eau
- 24 huîtres
- 70 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g de beurre demi-sel
- gros sel
- 100 g de pineau des Charentes
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de poivre blanc en grains, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2330.8 kJ / 557 kcal
- Protein
- 45 g
- Karbonhidrat
- 26.2 g
- Yağ
- 25.2 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15min
Cassolette de fruits de mer au chèvre
50 min
Moules à la crème et au vin blanc
45 Min
Moules au roquefort
40 min
Mouclade
1h
Langoustines sauce au whisky
1h 10min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40 min
Œuf crémeux, gâteaux de saumon fumé et crème chlorophylle - Nicolas Masse
1h 15min
Piquillos à la morue
1h 30min
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45 Min
Marmite aux palourdes
1 godz. 50 min
Mouclade charentaise
40 min