Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 huevos duros
- 1 manojo de espárragos verdes (400 g) sin la parte leñosa
- 150 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 300 g de agua
- 30 - 40 g de vinagre
- ½ cucharadita de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1884 kJ / 451 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Karbonhidrat
- 2.14 g
- Yağ
- 44.25 g
- Lif
- 1.32 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gazpacho verde
10min
Gazpacho de espárragos blancos
1h 5min
Gazpacho de zanahorias
10min
Salmorejo de espárragos
10min
Sopa fría de pepino al eneldo
5 Min
Crema de cebolla con cerveza
1h 10min
Crema de puerros y pera con jamón
40 Min
Gazpacho de remolacha
10min
Sopa fría de manzana y puerro
2 godz. 40 min
Sopa fría de pepino y remolacha
10min
Gazpacho de hierbabuena
10min
Vichyssoise de apio
40 Min