Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g de pasas sin semillas
- 200 g de aceite de oliva
- 50 g de piñones
- 50 g de harina
- 6 lomos de bacalao desalado (180-200 g c/u)
- 120 g de cebolla en trozos
- 5 dientes de ajo
- 500 g de hojas de espinaca frescas troceadas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1695 kJ / 406 kcal
- Protein
- 35.66 g
- Karbonhidrat
- 19.96 g
- Yağ
- 20.34 g
- Lif
- 4.73 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Berenjenas rellenas de bacalao
1h
Bacalao con langostinos
1h
Rape con espárragos a la marinera
30 min
Bacalao con salsa de almendras
35 min
Bacalao al horno con brócoli
1 godz. 30 min
Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza
30 min
Bacalao con salsa de piñones
1 Std. 50 Min
Sepia con ratatouille
1h
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1 godz. 10 min
Zarzuela de pescados y mariscos
1h
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40 min
Bacalao Club Ranero
1h