Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g de pasas sin semillas
- 200 g de aceite de oliva
- 50 g de piñones
- 50 g de harina
- 6 lomos de bacalao desalado (180-200 g c/u)
- 120 g de cebolla en trozos
- 5 dientes de ajo
- 500 g de hojas de espinaca frescas troceadas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1695 kJ / 406 kcal
- Protein
- 35.66 g
- Karbonhidrat
- 19.96 g
- Yağ
- 20.34 g
- Lif
- 4.73 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dorada a la veneciana
55min
Bacalao con coulis de tomate fresco y albahaca para dos
25min
Bacalao con chirlas
45min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40 min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min
Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza
30min
Bacalao con salsa de piñones
1 godz. 50 min
Rape en salsa de turrón y de azafrán
30min
Sepia con ratatouille
1h
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45min
Bacalao fresco con ajada
30min
Rape a la jardinera
40 min