Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g de pasas sin semillas
- 200 g de aceite de oliva
- 50 g de piñones
- 50 g de harina
- 6 lomos de bacalao desalado (180-200 g c/u)
- 120 g de cebolla en trozos
- 5 dientes de ajo
- 500 g de hojas de espinaca frescas troceadas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1695 kJ / 406 kcal
- Protein
- 35.66 g
- Karbonhidrat
- 19.96 g
- Yağ
- 20.34 g
- Lif
- 4.73 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45min
Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza
30min
Rape con espárragos a la marinera
30min
Alcachofas a la cerveza
45min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40min
Sepia con ratatouille
1h
Brandada de bacalao al estilo portugués
1h 30min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50min
Rollos de sardina al horno
30min
Bacalao con salsa de piñones
1h 50 min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1h 10min
Mejillones a la provenzal (Moules à la provençale)
35min