Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 petit oignon, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 1 carotte, coupée en rondelles
- 25 g de céleri branche, coupé en morceaux de 2 cm
- 25 g de feuilles vertes de poireau, coupées en morceaux
- 1 clou de girofle (isteğe bağlı)
- 1 c. à café de sel
-
2
brins de thym frais
veya 1 feuille de laurier frais - 1 pincée de poivre moulu
- 1 carcasse d'un petit poulet cuit, coupée en morceaux
- 850 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 800 g
- Kalori
- 69 kJ / 16 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté aux cosses de petits pois
35 min
Poêlée de légumes verts
10 min
Lait de chanvre (Métrique)
10 min
Soupe thaïe de coques à la citronnelle
1 godz. 40 min
Fond de volaille
45 min
Fond de volaille
45 min
Salade de chou aux airelles
12 Std.
Œuf en robe verte, topinambour et sabayon acidulé (Zone 8)
1h 45min
Sucre au romarin
5p
Maquereaux et artichauts à l'escabèche
12 Std.
Bouillon de poulet maison
50 min
Chili con carne cuisson lente
5h 5min