Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g de feuilles de coriandre fraîche
- 15 g de feuilles de persil frais
- 2 gousses d'ail, coupées en quatre
-
80
g de beurre clarifié (voir "Conseil(s)")
veya 80 g de beurre spécial cuisson, ou de ghee -
20
g de beurre clarifié (voir "Conseil(s)")
veya 20 g de beurre pour la cuisson ou de ghee - 16 ormeaux, décoquillés par le poissonnier (coquilles récupérées) lavés et séchés
- sel
- poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1272 kJ / 304 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 27 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce mayonnaise
10 dk
Aïoli
10 dk
Lieu et pommes de terre vapeur, sauce beurre blanc au citron vert
40min
Compotée d'oignons, poires et truffe
30min
Pommes de terre nouvelles vapeur
35min
Tellines en persillade
1 godz. 30 min
Moules farcies au beurre d'ail
35min
Mayonnaise
5min
Pavé de morue aux légumes-racines en aïoli
55 dk
Fond d'artichaut à la framboise
1 godz. 10 min
Artichauts et fèves en bagna cauda
1h
Haricots verts vapeur (200-300 g)
25min