Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1200 g d'eau
- 1500 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
- 600 g de fèves fraîches
- 1 oignon blanc, ciselé
- 1 oignon nouveau, ciselé
- 1 bouquet de feuilles de menthe fraîche, ciselé
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 939 kJ / 224 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Poireaux vinaigrette à l’orange, croûtons et chèvre frais
50 min
Chou-fleur vapeur
20 Min
Poireaux vinaigrette au miso
35 min
Salade de chou romanesco, poire et roquefort
25 min
Fond d'artichaut à la framboise
1h 10min
Poireaux vapeur (200-400 g)
25 min
Artichauts et fèves en bagna cauda
1 godz.
Menu light - Petites betteraves vapeur, sauce citron-moutarde
55min
Haricots verts vapeur (200-300 g)
25 min
Salade de fèves au citron, amandes grillées et coriandre
35 min
Artichauts marinés à l'italienne
12 Std.
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1 godz. 30 min