![Quenelles nature, comté et épinards Quenelles nature, comté et épinards](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BCDF709F-33E5-4D24-8957-771BE0BD4A41/Derivates/d834c6ae-faa6-4f70-a8ef-2bb8e2e94102.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 280 g de lait
- 400 g d'épinards frais
- 8 quenelles nature
- 100 g de comté en cubes
- 20 g de beurre
- 1 c. à soupe de fécule de maïs diluée dans 1 c. à soupe d’eau
- du sel
- noix de muscade fraîchement râpée
- poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2368 kJ / 569 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 38 g
Alternatif tarifler
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55min
Veau bolognaise et polenta
35min
Polenta, oignons confits et chèvre doux
40min
Tourte de Pâques
1 godz. 35 min
Quenelles nature sauce nantua
3 Std. 40 Min
Quenelles de semoule et lard en gratin
1h
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30min
Gratin de polenta à l’italienne
55min
Quenelles de brochet, riz à paëlla et tomate
40min
Gratin de ravioles, céleri et poireaux
1 godz. 5 min
Cannelloni aux blettes
1 godz. 5 min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30min