Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 280 g de lait
- 400 g d'épinards frais
- 8 quenelles nature
- 100 g de comté en cubes
- 20 g de beurre
- 1 c. à soupe de fécule de maïs diluée dans 1 c. à soupe d’eau
- du sel
- noix de muscade fraîchement râpée
- poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2368 kJ / 569 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 38 g
Alternatif tarifler
Saucisson brioché de Lyon
3h 25 min.
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30min
Gratin de ravioles, céleri et poireaux
1 godz. 5 min
Polenta aux champignons et saint-jacques
20 min
Veau bolognaise et polenta
35 Min
Quenelles nature sauce nantua
3h 40min
Saucisson brioché
2 Std. 50 Min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15min
Quenelles de brochet, riz à paëlla et tomate
40min
Quenelles de semoule et lard en gratin
1h
Gratin de polenta à l’italienne
55min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30min