Cihazlar ve Aksesuarlar
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 15 dk
4 portions
Malzemeler
-
vermicelli noodles (made from mung beans or rice)200 - 250 g
-
warm water for soaking
-
garlic cloves70 g
-
oil40 g
-
salt (isteğe bağlı)½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
sugar35 g
-
soy sauce40 g
-
rice wine or white wine20 g
-
water700 g
-
medium raw prawns peeled and deveined200 - 250 g
-
green beans200 g
-
spring onions/shallots cut into thin slices (3 mm) or curled (see Tips), for garnishing50 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
16 g
Kalori
1832 kJ /
438 kcal
Yağ
11 g
Lif
2.5 g
Karbonhidrat
66 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Fabulous Flavour on Every Level
72 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Chicken and sweet corn soup
30 Min
Pork san choy bau
25 Min
Pork with black bean sauce
30 Min
Spaghetti carbonara
35 Min
Niu rou mian (beef noodles)
35 Min
Chicken and almond stir-fry
30 Min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 Std. 15 Min
Taiwanese sticky rice
1 Std. 40 Min
Hot and sour pineapple pork with turmeric rice
55 Min
Pork ribs with black bean sauce
2 Std.
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 Min