Cihazlar ve Aksesuarlar
Smoked mussels with Pernod sauce
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
4 portions
Malzemeler
-
mussels scrubbed and debearded1000 g
-
garlic cloves2
-
eschalots peeled and cut into halves80 g
-
salted butter50 g
-
fennel trimmed and cut into thin slices200 g
-
Pernod® (see Tips)50 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh flat-leaf parsley leaves roughly chopped, to serve1 - 2 sprigs
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 4 portions
Sodyum
5869.4 mg
Protein
165.7 g
Kalori
6965 kJ /
1658.3 kcal
Yağ
82.4 g
Lif
8.4 g
Doymuş Yağ
42.3 g
Karbonhidrat
59.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Barbecue
102 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Pink Moon Milk
10 min
Chicken liver pâté
2 godz. 20 min
Cheese soufflés
30 min
Tiramisu
5 godz. 20 min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1 godz. 30 min
Milanese risotto
25 min
Zesty avocado with crab
10 min
Taramasalata
15 min
Bucatini amatriciana
45 min
Crostata di marmalata (Italian jam tart)
2 godz. 35 min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1 godz. 45 min
Seafood Risotto
40 min