Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g mussels, scrubbed and debearded
- 2 garlic cloves
- 80 g eschalots, peeled and cut into halves
- 50 g salted butter
- 200 g fennel, trimmed and cut into thin slices
- 50 g Pernod® (see Tips)
- 50 g pouring (whipping) cream
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves roughly chopped, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 4 portions
- Kalori
- 6965 kJ / 1658.3 kcal
- Protein
- 165.7 g
- Karbonhidrat
- 59.7 g
- Yağ
- 82.4 g
- Doymuş Yağ
- 42.3 g
- Lif
- 8.4 g
- Sodyum
- 5869.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Goulash soup
2h 35min
Hearty seafood chowder
1h
Oysters with Lime Granita
15min
Crab Stuffed Lobster Tails
50 min
Chilli crab pasta
35 min
Mussels in turmeric and ginger broth
20min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Sicilian prawn salad
40 min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Pimm's sabayon with strawberries
20min
Fragrant whole barbecued fish
2u. 50min