
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g mussels scrubbed and debearded
- 2 garlic cloves
- 80 g eschalots peeled and cut into halves
- 50 g salted butter
- 200 g fennel trimmed and cut into thin slices
- 50 g Pernod® (see Tips)
- 50 g pouring (whipping) cream
- 1 pinch salt to taste
- 1 pinch ground black pepper to taste
- 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves roughly chopped, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 4 portions
- Kalori
- 1658.3 kcal / 6965 kJ
- Protein
- 165.7 g
- Yağ
- 82.4 g
- Karbonhidrat
- 59.7 g
- Lif
- 8.4 g
- Doymuş Yağ
- 42.3 g
- Sodyum
- 5869.4 mg