Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 9 oz kamut grains
- water, to soak
Dressing
- 1 tsp fennel seeds
- 1 tsp red pepper flakes
- ½ tsp salt
- ½ tsp black peppercorns
- 2 ½ oz extra virgin olive oil
- 2 oz lemon juice
- 4 oz red onions, thinly sliced half-moons
- 2 tbsp capers, rinsed
Salad
- 60 oz water
- 1 tsp salt
- 4 oz kale, stems removed, cut into pieces (1 in.)
- 10 oz broccoli florets
- fresh mixed herbs, to garnish (parsley, mint, cilantro, basil)
- 1 lemon, in wedges
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1046 kJ / 250 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 8 g
- Sodyum
- 772 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mediterranean Farro Salad
1h 35 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min
Barley and Lentil Radicchio Salad
1 Std. 25 Min
Vegan Cashew Sauté
35min
Nicoise Salad
1h 15min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Green Tea Salmon with Asian Slaw
1h 20min
Southwest Quinoa
40min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min
Chopped Asian Salad
20min