Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 9 oz kamut grains
- water, to soak
Dressing
- 1 tsp fennel seeds
- 1 tsp red pepper flakes
- ½ tsp salt
- ½ tsp black peppercorns
- 2 ½ oz extra virgin olive oil
- 2 oz lemon juice
- 4 oz red onions, thinly sliced half-moons
- 2 tbsp capers, rinsed
Salad
- 60 oz water
- 1 tsp salt
- 4 oz kale, stems removed, cut into pieces (1 in.)
- 10 oz broccoli florets
- fresh mixed herbs, to garnish (parsley, mint, cilantro, basil)
- 1 lemon, in wedges
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1046 kJ / 250 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 8 g
- Sodyum
- 772 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45 Min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15 Min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Purple Cabbage with Pecan Salad
15 Min
Green Shakshuka
40min
Mediterranean Farro Salad
1小时 35 分钟
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Southwest Quinoa
40min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 Min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 godz. 5 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min