![Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6E3D0CC7-6142-4BC5-B8A0-7D84C4069E0F/Derivates/a0e54c92-160f-4e49-a580-3c7a4c633534.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 9 oz kamut grains
- water, to soak
Dressing
- 1 tsp fennel seeds
- 1 tsp red pepper flakes
- ½ tsp salt
- ½ tsp black peppercorns
- 2 ½ oz extra virgin olive oil
- 2 oz lemon juice
- 4 oz red onions, thinly sliced half-moons
- 2 tbsp capers, rinsed
Salad
- 60 oz water
- 1 tsp salt
- 4 oz kale, stems removed, cut into pieces (1 in.)
- 10 oz broccoli florets
- fresh mixed herbs, to garnish (parsley, mint, cilantro, basil)
- 1 lemon, in wedges
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1046 kJ / 250 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 8 g
- Sodyum
- 772 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Southwest Quinoa
40min
Creamy Broccoli Salad
10min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 Min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1u. 5min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1u. 5min
Green Bean Gremolata
25 Min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45min
Mediterranean Farro Salad
1h 35min