Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- ½ Bund Dill, ohne Stiele
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 30 g Öl
- 500 g Kartoffeln, in Stücken (3 cm)
- 300 g Zucchini, in Scheiben (1 cm)
- 200 g Auberginen, in Stücken (3 cm)
- 700 g Wasser
- 30 g Tomatenmark
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 250 g Tomaten, in Stücken
- 2 TL Paniermehl
- 50 g Feta, zerkrümelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 989 kJ / 236 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 6.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Minestrone mit Kichererbsen
13 godz.
Italienischer Gemüseeintopf
40 min
Italienischer Gemüsetopf
10h
Dorade mit Okraschoten - Bamyalı Çupra
40 min
Kichererbsensuppe mit Lamm
45 Min
Marokkanische Kichererbsensuppe
55min
Schnittbohnensauce
45 Min
Provenzalischer Bohnen-Tomaten-Topf
1 godz.
Pilze mit Kichererbsen
9 Std.
Minestrone mit Kräuterpesto und Putenbrust
50 Min
Bulgur-Brokkoli-Eintopf
30 Min
Borschtsch vegetarisch
1 Std. 10 Min