Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 5 Stängel Koriander
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 100 g rote Paprika, in Stücken
- 1 rote Chilischote, frisch, halbiert, entkernt
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¾ TL Curry, mild
- 20 g Öl
- 200 g Hähnchenbrust, in Stücken (3 cm)
- 300 g Blumenkohlröschen, große Röschen halbiert
- 100 g Möhren, in Scheiben (5 mm)
- 500 g Wasser
- 1 Dose weiße Bohnen (Abtropfgew. 250 g), abgetropft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 895 kJ / 214 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 6.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marmitako (Thunfischeintopf)
40min
Bohneneintopf mit Feta
45min
Provenzalischer Bohnen-Tomaten-Topf
1h
Pilze mit Kichererbsen
9h
Kürbiseintopf
1h 30min
Sauerkraut-Eintopf
35min
Zucchinitopf mit Kichererbsen und Rosinen
30min
Bulgur-Brokkoli-Eintopf
30min
Herzhafter Gemüseeintopf
40min
Blumenkohl-Curry
30min
Wirsing-Kichererbsen-Eintopf
50min
Rote Linsensuppe
40min