Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 50 g Risottoreis
- 10 g getrocknete Steinpilze
- 20 g Tomatenmark
- 1200 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 Sternanis
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 20 g getrocknete Tomaten, in Streifen
- 1 Zucchini, klein (160 g), längs halbiert, in Stücken (5 mm)
- 150 g Porree, in dünnen Ringen
- 300 g Brokkoli, in kleinen Röschen
- 200 g Möhren, schmal, in schrägen Scheiben
- 1 Dose weiße Bohnen, abgetropft, klein (400 g)
- 1 TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- 1 TL Chiliflocken
- 6 Scheiben Graubrot (à ca. 15 g)
- 6 Scheiben Käse (z.B. Raclettekäse, à ca. 10 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1282 kJ / 306 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Minestrone mit Kichererbsen
13h
Minestrone
40 min
Bohnensuppe mit Nudeln
40 min
Grüne Minestrone
30 min
Minestrone mit Kräuterpesto und Putenbrust
50 Min
Italienischer Gemüsetopf
10h
Gemüsesuppe alla Nonna
50 Min
Minestrone mit Cannellini-Bohnen
40 min
Vegetarischer Eintopf
1 Std.
Linsen-Curry-Eintopf
35 min
Frühlings-Minestrone
45 min
Herzhafter Gemüseeintopf
40 min