Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 50 g Risottoreis
- 10 g getrocknete Steinpilze
- 20 g Tomatenmark
- 1200 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 Sternanis
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 20 g getrocknete Tomaten, in Streifen
- 1 Zucchini, klein (160 g), längs halbiert, in Stücken (5 mm)
- 150 g Porree, in dünnen Ringen
- 300 g Brokkoli, in kleinen Röschen
- 200 g Möhren, schmal, in schrägen Scheiben
- 1 Dose weiße Bohnen, abgetropft, klein (400 g)
- 1 TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- 1 TL Chiliflocken
- 6 Scheiben Graubrot (à ca. 15 g)
- 6 Scheiben Käse (z.B. Raclettekäse, à ca. 10 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1282 kJ / 306 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dinkel-Gemüse-Topf mit Sojawürstchen
1 godz. 30 min
Grüne Minestrone
30min
Minestrone mit Kichererbsen
13 godz.
Italienischer Gemüsetopf
10 Std.
Gemüseeintopf Ägäis
50 min
Bohneneintopf mit Feta
45min
Vegetarischer Eintopf
1h
Bulgur-Brokkoli-Eintopf
30min
Minestrone mit Cannellini-Bohnen
40min
Herzhafter Gemüseeintopf
40min
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35min
Gemüsesuppe alla Nonna
50 min