Bacalao, espinacas y garbanzos en salsa de potaje

Bacalao, espinacas y garbanzos en salsa de potaje

4.5 77 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 raciones

Malzemeler

  • 60 g de aceite de oliva
  • 2 dientes de ajo
  • 4 lomos de bacalao desalado de 150 g/u (600 g)
  • ½ cucharadita de pimentón
  • ½ cucharadita de comino molido
  • 1 pellizco de guindilla seca desmenuzada
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 cucharadita de vinagre de jerez
  • 300 g de espinacas baby frescas
  • 200 g de caldo de pescado
  • 250 g de garbanzos cocidos
  • 1 - 2 rebanadas de pan del día anterior fritas
Montaje
  • 4 rebanadas de pan del día anterior fritas

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 ración

Sodyum 567.3 mg
Protein 37.7 g
Kalori 1783 kJ / 426 kcal
Yağ 18.8 g
Lif 9.5 g
Doymuş Yağ 2.8 g
Karbonhidrat 26.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...